El Calafate

Benvinguts al Restaurant argenti El Calafate, un espai destinat únicament al seu servei i satisfacció de la cuina argentina a Barcelona. El Restaurant argentí El Calafate neix de la nostra passió per la cuina argentina i especialment per aquesta localitat de la Patagònia, que dóna nom al nostre establiment. Si comparteix el mateix gust que nosaltres per la graella argentina, no dubti a venir al nostre restaurant argentí de l’Eixample de Barcelona, reconegut com un dels millors restaurants argentins de la ciutat.

Vingui a visitar-nos, L’esperem!

``Magnífico argentino, carne y vino excelente, y el servicio de lo mejor, cosa que en Barcelona no es habitual, repetiré.``

Dolores M. (eltenedor.es)

``El trato al cliente, la calidez del local y la elaboración de los platos típicos argentinos``

@FabianMartinBcn en @directe4 de @radio4_rne
Carta
 • Entrants
 • Plats
 • Postres
 • Vins
 •   El ambiente y decoración del restaurante resultan algo pobres y pueden dar lugar a engañi. En El Calafate se disfruta de una excelente cocina argentina con producto de calidad y servicio esmerado. La carne exquisita, las empanadillas deliciosas, buen tinto por copas y postres para...Más

  thumb CristinillaBarcelona
  2/04/2019

    Fuimos por una recomendacion y al final es un muy buen lugar. La carne argentina de muy buen sabor y calidad y el salon comedor con espacios amplios. Pedimos el mix de parrila. Los postres muy rico con l mejor espuma de dule de leche.

  thumb jordimartinez11
  4/12/2019
 •   Volví después de un año, y sigue siendo el mejor restaurante argentino de Barcelona. La entraña buenísima, y el panqueque de dulce de leche espectacular.

  thumb Gabriel C
  10/16/2018

    Comida en cantidad y calidad, muy top! La carne sabrosa, el provolole de los mejores que probé, muy recomendable el pancake de dulce de leche

  thumb vicerloa
  10/16/2018
 •   Este restaurante argentino, reúne las propiedades imprescindibles para que se convierta en una excelente lugar para disfrutar de un momento gastronómico inolvidable. La calidad del producto, el buen hacer en la cocina y la atencion al cliente. Totalmente recomendable.

  thumb 7Tomy
  5/06/2019

    Deseaba comer asado Argentino, buscamos sitios un sábado y casi todos estaban completo y de pronto encontramos éste, reservamos y nos fuimos a comer, muy bueno todo, el lugar, la comida, el trato, lo recomiendo ? por supuesto en cuanto a precio lo encontré muy...Más

  thumb maribels97
  11/29/2018
 •   Muy bueno todo. Tienen un buen servicio y la comida está muy rica. Todo lo que hemos probado estaba correcto. Hacer reserva porque el restaurante es pequeño.

  thumb 443priscilag
  12/23/2018

    He visitado varias veces este restaurante Argentino, la verdad que tienen una carne espectacular y muy sabrosa. Aunque hay que decir que no es nada barato.

  thumb Tam87p
  1/04/2019
Filosofía

El nostre objectiu: Ser el millor restaurant argentí de Barcelona

El Restaurant argentí El Calafate va néixer amb un clar objectiu: ser el millor restaurant argentí de Barcelona, a partir de la qualitat de les nostres carns i vins, i la satisfacció dels clients.
Per aconseguir-ho, treballem amb tres premisses: la passió pel servei amb la intenció de satisfer al client, el gust pel detall per dotar de confort i benestar el restaurant i la cuidada elaboració de la carn rostida i altres plats argentins.

L’equip de professionals d’El Calafate posseeix una gran experiència treballant als millors restaurats de Barcelona, que procuren pel benestar dels clients, gràcies al tracte delicat i atent envers ells. D’altra banda, els plats són cuinats per experts en l’elaboració de carn rostida i graelles argentines d’alta qualitat, perquè puguin degustar la millor carn argentina combinada amb la millor cuina mediterrània, al cor de l’Eixample de Barcelona.

Galeria d’imatges
Contacte

Realitzi la seva reserva en el restaurant argentí El Calafate.

La confirmació de la reserva no es farà efectiva fins a rebre la confirmació per part del restaurant El Calafate.

Horari de cuina:

Esmorzar: 13:00 – 15:30
Sopar: 20:30 – 23:30
Diumenge des de les 13:00 fins les 15:30
Descans setmanal: Dilluns

Visiti el nostre restaurant a l’Eixample de Barcelona.

Carrer París, 145
08036 Barcelona

Tel. 934 449 535